Contact

Hier laten we je graag kennismaken met wie we zijn, wat we doen en hoe je, indien gewenst, gemakkelijk met ons in contact kunt komen. We reageren binnen een week op alle door ons ontvangen berichtjes.


Wij zijn een levendige groep Pokémon GO fanaten die je dagelijks up-to-date houden met het nieuwste Pokémon GO nieuws. Of het nu gaat om in-game events, Spawn- en Shiny Rates, Egg Hatches of (Legendary) Raid Battles, wij praten je graag bij!

Mis geen moment en word lid van onze Telegram groep, of volg ons op Facebook en Instagram. Zo blijf je altijd in de loop van de laatste ontwikkelingen.

Heb je een vraag of suggestie, of is er iets waar we je bij kunnen assisteren? Aarzel dan niet om ons een bericht te sturen via onze social media kanalen. We horen graag van je!

TelegramTelegram FacebookFacebook InstagramInstagram

Dit is een onafhankelijke, gratis te gebruiken website voor en door Pokémon trainers, en is NIET geaffilieerd met Nintendo, The Pokémon Company, GAMEFREAK, en/of Niantic

Pokémon en zijn handelsmerken zijn ©1995-2023 Nintendo, Creatures en GAMEFREAK. Alle afbeeldingen en namen in het bezit van en gedeponeerd als handelsmerk door Nintendo, Niantic, The Pokémon Company en GAMEFREAK zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.
Contact